Senior IT Amager

Her får du gratis hjælp til din computer og telefon

- Gratis hjælp! Søger du hjælp i den digitale verden? Så spørg os!

Senior IT Amager er en god håndfuld seniorer, som synes IT er spændende. Og vi elsker at hjælpe . Problemer med din computer eller din telefon synes vi også er en spændende udfordring . Vi hjælper dig gerne. Og det koster dig ikke noget!

  • Ring eller skriv til os for at booke hjælp.

  • Vi kontakter dig hurtigt og sørger for du får den rigtige hjælp.

  • På onsdage holder vi til i Foreningshuset, Sundholmsvej 8 (se kortet nedenfor). Men det er nødvenligt, at du booker tid først. (se kontakoplysninger nedenfor).


Også Gratis Hjælp til MitID


Vi underviser ! - Se vore programmer her.

Om onsdagen har vi to hold - formiddag og eftermiddag. Her 'underholder ' vi om, hvordan du kan bruge computer og telefon. Det er en afslappet undervisning og du skal ikke have særlige forudsætninger for at deltage.

Og så er det hyggeligt. Det sociale samvær betyder meget for os... og for deltagerne.

Mange af deltagerne på holdene har gået i flere år.

Undervisningen er gratis. Og der er altid kaffe på kanden. Hver deltager betaler dog 5 kr. hver gang til dækning af vores udgifter.

Vi glæder os til også at se dig. Kontakt os, hvis du vil snuse til undervisningen, så kan du jo altid se om det er noget for dig.

Du finder os her:

Foreningshuset,

Sundholmsvej 8, 2300 København S

Se kontaktoplysninger nederst på siden.


Foreningshuset er et fælleshus for mange foreninger og det ligger lige indenfor den port til Sundholm, der ligger lige overfor Brigadevej.

Velkommen til Senior IT Amager

- en netværksgruppe

I vores hverdag støder vi ofte på digitale udfordringer. Om det er MitID der driller, din computer eller telefon der ikke vil som dig, eller bare brug af internet og hvordan du bruger offentlige og private hjemmesider, så er vi klar til at hjælpe.