Velkommen til Senior IT Amager

- en netværksgruppe

I vores hverdag støder vi ofte på digitale udfordringer. Om det er MitID der driller, din computer eller telefon der ikke vil som dig, eller bare brug af internet og hvordan du bruger offentlige og private hjemmesider, så er vi klar til at hjælpe.

- Gratis hjælp! Søger du hjælp i den digitale verden? Så spørg os! 

Senior IT Amager er en god håndfuld seniorer, som synes IT er spændende. Og vi elsker at hjælpe . Problemer med din computer eller din telefon synes vi også er en spændende udfordring . Vi hjælper dig gerne. Og det koster dig ikke noget!

Vi underviser også ! - Se vore programmer her.

Om onsdagen har vi to hold - formiddag og eftermiddag. Her 'underholder ' vi om, hvordan du kan bruge computer og telefon. Det er en afslappet undervisning og du skal ikke have særlige forudsætninger for at deltage. 

Og så er det hyggeligt. Det sociale samvær betyder meget for os... og for deltagerne. 

Mange af deltagerne på holdene har gået i flere år. 

Undervisningen er gratis.  Og der er altid kaffe på kanden.  Hver deltager betaler dog 5 kr.  hver gang til dækning af vores udgifter.

Vi glæder os til også at se dig. Kontakt os, hvis du vil snuse til undervisningen, så kan du jo altid se om det er noget for dig.

Du finder os her:

Foreningshuset,

Sundholmsvej 8, 2300 København S

Se kontaktoplysninger nederst på siden.


Undervisningen foregår om onsdagen i Foreningshuset, som er et fælleshus for mange foreninger. Huset ligger lige indenfor den gule port til Sundholm, lige overfor Brigadevej.