Nyheder

Klik på nyhederne for at læse mere

2023 blev året hvor du ikke længere skal huske 'adgangskoder' 

Adgangsnøgler - er afløseren! Og er allerede adopteret af flere udbydere, herunder Apple, Microsoft og Google. Læs mere!

Hvad er en adgangsnøgle?

En adgangsnøgle er en ny måde at logge på websider , der fungerer helt uden adgangskoder . Ved at bruge sikkerhedsfunktionerne på dine enheder som Touch ID og Face ID, er adgangsnøgler langt mere sikre og nemmere at bruge end både adgangskoder og alle nuværende 2-faktor godkendelsesmetoder.

I stedet for adgangskoder, som nemt kan falde i de forkerte hænder, gemmes adgangsnøgler udelukkende på dine enheder og deles aldrig med andre. Når du logger ind, skaber adgangsnøglen på din enhed en unik signatur, der bekræfter over for hjemmesiden, at du er i besiddelse af adgangsnøglen. Hverken adgangsnøglen eller din biometri deles med webstedet eller app-operatørerne (som det sker med adgangskoden).

Nyeste version af Windows 10 og Windows 11 er  '23H2' .

Brug Mobile Pay til betaling af dine løbende abonnementer.  Også direkte fra din budgetkonto!

Mange firmaer kan nu modtage abonnementbetalinger via Mobile Pay. Ofte vil du på den måde kunne spare gebyr for Betalingsservice. I Mobile Pay kan du selv bestemme, om abonnementsbetalinger skal trækkes på dit kort eller direkte på en anden bankkonto, f.eks. din budgetkonto.